GEDŽO, GOSTILNA IN PRENOČIŠČA, D.O.O.
GEDŽO, GOSTILNA IN PRENOČIŠČA, D.O.O.

GEDŽO, GOSTILNA IN PRENOČIŠČA, D.O.O.

Dolgi naziv PRS: GEDŽO, GOSTILNA IN PRENOČIŠČA, D.O.O.

pravna oseba,
davčna št.: 52490564, matična št.: 8443815000
primarna dejavnost: I56.101 - restavracije in gostilne

Podatki o bančnih računih

Račun: IBAN SI56 0400 1004 9631 591

Banka: OTP banka d.d.

Vrsta: T

Odprt: 1. 01. 2021

Status: zaprt (22. 03. 2021)


Račun: IBAN SI56 0510 0801 6574 382

Banka: ABANKA d.d.

Vrsta: T

Odprt: 3. 06. 2019

Status: zaprt (30. 03. 2021)


Račun: IBAN SI56 3000 0002 7615 063

Banka: N Banka d.d.

Vrsta: T

Odprt: 12. 07. 2019

Status: zaprt (30. 06. 2024)


Račun: IBAN SI56 6100 0002 4080 209

Banka: DELAVSKA HRANILNICA D.D. LJUBLJANA

Vrsta: T

Odprt: 2. 06. 2020

Status: odprt


Račun: IBAN SI56 0294 5026 5373 893

Banka: NLB d.d.

Vrsta: T

Odprt: 1. 09. 2023

Status: odprt


Račun: IBAN SI56 0284 3026 3094 638

Banka: NLB d.d.

Vrsta: T

Odprt: 12. 06. 2019

Status: odprt


RačunBankaVrstaOdprtStatus
IBAN SI56 0400 1004 9631 591OTP banka d.d.T1. 01. 2021zaprt (22. 03. 2021)
IBAN SI56 0510 0801 6574 382ABANKA d.d.T3. 06. 2019zaprt (30. 03. 2021)
IBAN SI56 3000 0002 7615 063N Banka d.d.T12. 07. 2019zaprt (30. 06. 2024)
IBAN SI56 6100 0002 4080 209DELAVSKA HRANILNICA D.D. LJUBLJANAT2. 06. 2020odprt
IBAN SI56 0294 5026 5373 893NLB d.d.T1. 09. 2023odprt
IBAN SI56 0284 3026 3094 638NLB d.d.T12. 06. 2019odprt

Poteka priprava podatkov o bančnih računih ...

Finančni podatki

Vrsta podatka
Sredstva
Kapital
Čisti prihodki od prodaje
Čisti dobiček / izguba poslovnega leta
2019 2020 2021
353.682,97 €449.690,78 €463.047,16 €
99.951,78 €97.298,63 €110.062,52 €
237.060,88 €207.900,98 €246.245,66 €
-52,89 €-2.653,15 €12.763,89 €



Viri: AJPES - register transakcijskih računov, FURS - podatki o zavezancih, DUTB d.d. - preneseni krediti, KPK - Supervizor, Sodstvo Republike Slovenije, Coface/AJPES - finančni podatki
E-obveščanje o novostih E-obveščanje o novostih Zapri

Vpišite vaš e-mail naslov, mi pa vas bomo redno obveščali o novostih in spremembah, ki se dogajajo na spletni strani.